Pulled pork tacos i min kiosk av world on a platter

Pulled pork tacos i koiosken
Här står jag och säljer pulled pork tacos!

Nu har jag testat att köra Pulled pork tacos i min kiosk ett par helger. Pulled pork tacos, den perfekta helglunchen när man är ute på språng! Jätteroligt tycker jag! Dofterna runt om i området när jag värmer på några portioner på Muurikkan, den är sagolik. Den lockar till sig flanerande glada människor. Jag säljer grillkorv, Pulled pork tacos, kaffe och fika. Jag värmer på tortillan på Muurikkan, på med pulled pork, hemgjord coleslaw, härlig picklad rödlök, lite BBQ-sås. Några droppar hot sauce och till sist en kvist med koriander. Välkomna förbi på en taco eller två! Ni hittar mig här. För att se när jag står på plats så kan man följa mig på instagram här, eller maila kontakta mig via mail.

Bjud hem vännerna på en 3-rätters middag och låt oss göra jobbet! Kontakta mig här för mer info!