Hyr en privatkock i ditt eget kök…

Champagneglas vid Hyr en privatkock.

Klirrande champagneglas, gästernas sorl, och det bästa av allt, ni behöver inte stå och röja i köket! Hyr en privatkock till ert eget kök för din hemmamiddag med vännerna eller kollegorna.

Vi kommer överens om en meny som ni önskar med tillhörande dryckesförslag och andra arrangemang. Önskas hjälp med servering så löser vi självklart även det. Vi är på plats i god tid innan middagen, öppnar vinet och färdigställer det sista på menyn. Sen rullar kvällen på. Tallrikarna serveras vid bordet med presentation av vad som finns i glasen och på tallrikarna.

När middagen är över så har vi dukat av och tagit hand om disken och ordningen i köket är återställd. Sedan säger vi adjö och lämnar er och ert sällskap och ni kan fortsätta kvällen på bästa sätt.

Med mångårig erfarenhet som professionell kock så har jag hunnit med att samla inspiration från mina arbetsplatser på lyxhotell både i Sverige och i utlandet, såväl som ifrån diverse krogar och saluhallar och från mina många resor. Med personlig service och detta i bagaget så skräddarsyr jag middagen helt efter era önskemål på svenska eller engelska. Självklart tar vi även hänsyn till allergier och speciella önskemål.

Visst låter det trevligt?

Vill ni se lite mer av vad vi pysslar med? Kolla in på Instagram.

Kontakta oss här för att prata vidare om just er middagsbjudning. Hyr en privatkock i ditt eget kök!

Bjud hem vännerna på en 3-rätters middag och låt oss göra jobbet! Kontakta mig här för mer info!