Hyr en kock i Stockholm är ute på Grillning på ett 50-års kalas,

World on a platter är ute på ännu ett fantastiskt trevligt ”Hyr en kock” gig!

Ett 50-års kalas där jag tillagar och serverar en grillbuffé.

Vad är mer energigivande än känslan av att stå utomhus en fantastiskt fin sommarkväll och få leverera glädje och grillat till en fantastisk samling med härliga människor. Den är svårslagen tycker jag! På bilden gör jag klart grillarna för att köra på kycklingspett och mixgrill. En väldigt smidig setup att jobba med när grillarna står bredvid varandra på det där viset. Man får automatiskt en bra arbetsyta mellan grillarna. Självklart så tänder jag briketterna med skorstenständare och tändkuber. Tändvätska undviker jag. Det luktar inget gott, och är onödiga utgifter tycker jag. Fyll kannan med önskad mängd briketter, tänd 1-2 kuber på grillgallret och ställ skorstenen ovanpå. Efter ca 20 minuter, beroende på väder och vind så har du en perfekt glöd. Då är det bara att hälla upp briketterna i grillen efter vilken grillmetod man tänker använda sig av. Smidigt!

Detta är ännu ett sätt att anlita mig för ”Hyr en kock”.

Kvällen till ära har jag laddat upp med 2 stycken Weber 57 cm kolgrillar.

Vill ni anlita world on a platter för att hyra en kock till ett liknande event? Kontakta mig så löser vi det!

Hyr en kock
2 x Weber Performer 57 cm laddas för middagen.

Bjud hem vännerna på en 3-rätters middag och låt oss göra jobbet! Kontakta mig här för mer info!