Ännu ett ”Hyr en kock” event levererat!

Förrätten klar att serveras!

Hyr en kock, ett fantastiskt koncept. Tänk er den fantastiska fredagkvällen, dukningen är klar, gästerna anländer och välkomstdrinken serveras.

Då plingar det på dörren, och in kommer kocken med hela middagen förberedd. Ni behöver inte tänka på någonting förutom att drycken är kyld. Jag sätter upp i köket, lägger upp förrätten och serverar den när ni satt er till bords. Jag presenterar menyn och medans ni sitter och njuter av mat och dryck förbereder jag varmrätten.

Middagen fortsätter, och när desserten är serverad så är köket städat, allting bortplockat och jag tackar för mig och lämnar er till en fortsatt trivsam kväll! Det är så ”Hyr en kock ” fungerar när man anlitar world on a platter!

Svårare än så behöver det inte vara att ha vänner eller familj hemma på middag. Kontakta mig så berättar jag mer!

Bjud hem vännerna på en 3-rätters middag och låt oss göra jobbet! Kontakta mig här för mer info!